П’ятниця, 29 Березня, 2024

Навіщо Вінницька депутатка відвідала Білорусь та що розповіла місцевим політикам?

Вінницька депутатка Ганна Давиденко відвідала Білорусь з дводенним візитом. Відправилась вона туди щоб виступити спікером на двох місцевих заходах: «Говори правду», що проходив у місті Бобруйськ, та «Форум регіонального розвитку Могилевської області». На заходах обговорювали важливі питання, які стосуються економіки, освіти та розвитку Вінниччини в цілому, про це повідомляє «yes-vinnytsia.com.ua» з посиланням на «Vlasno.info».

Депутатка розповідає, що у перший день візиту мова йшла про освітню реформу в Україні, а також про те, яких досягнень наразі досягли у галузі інклюзивної освіти. Також жінка наголосила, що для неї, як для спікера, було важливо розповісти про наші успіхи, адже не зважаючи ні на що, вони все таки є і наразі вже стають відчутні нашим громадянам.

Під час другого дня перебування у Білорусі вінницьку депутатку запросили в місто Бобруйськ, щоб виступити на місцевому Форумі. На даному заході піднімали питання взаємодії між бізнесом та владою. Ганна Давиденко розповіла про вінницький досвід, а саме про програму розвитку малого та середнього бізнесу у рамках проекту «ПРОМІС», яка стала можлива завдяки нашим партнерам з Канади. Вінничанка наголосила, що варто розуміти чого хоче бізнес в даний час, наразі це прозорі умови та однакові вимоги. Дана інноваційна програма була втілена ще у 2017 році, зараз вже можна спостерігати певні позитивні зміни.

Також Ганна Давиденко розповіла, що вважає людей найбільшою цінністю кожної держави, тому владі слід завжди пам’ятати про це. Адже багаті держави не можуть мати бідних громадян. Наразі влада повинна думати як створити сприятливі умови для праці в країні, аби люди, шукаючи достатнього заробітку, не їхали за кордон.

За словами Ганни Давиденко, якщо влада ствоить такі умови, щоб повернути наших заробітчан додому, створить для людей, які хочуть займатися бізнесом в Україні, прозорі, чесні некорумповані умови, введе пільги на оподаткування при започаткуванні власної справи, то Україна дуже швидко стане багатою європейською країною. 

.,.,.,.