Четвер, 28 Березня, 2024

Вінницькі поліцейські будуть забезпечувати порядок під час дебатів на «Олімпійському»

Сьогодні, 19 квітня, нa НСК «Олімпійський» відбудуться дебaти двох кaндидaтів нa пост Президентa крaїни – Петрa Порошенкa тa Володимирa Зеленського. Почaток о 19 годині. За дотриманням правопорядку під час проведення цього масового заходу слідкуватимуть також вінницькі поліцейські, про це повідомляє «yes-vinnytsia.com.ua».

Раніше кандидат у президенти України Володимир Зеленський погодився на дебати перед другим туром виборів, але висунув свої умови діючому призиденту Петру Порошенко, зокрема, щодо їх проведення на території НСК «Олімпійський». Він, в свою чергу, прийняв його пропозицію, заявивши: «Стадіон, так, стадіон». Кандидати неодноразово висували різні вимоги до умов цієї зустрічі. У штабах кандидатів все ж таки змогли домовитись та визначились про час та дату початку дебатів – о 19:00 в п’ятницю, 19 квітня.

Сьогодні вранці кілька фур з телевізійним обладнанням, а також співробітники поліції прибули до НСК «Олімпійський». Як заявив прес-секретар Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко, Національна поліція і Національна гвардія почали працювати з самого ранку для забезпечення контролю громадського порядку та безпеки під час безпрецедентного масового заходу на стадіоні «Олімпійський». У відділі комунікацій ГУ НП Вінниччини редакції підтвердили, що вінницькі поліцейські також стежитимуть за дотриманням законності і порядку.

Раніше глава Національної поліції Сергій Князєв заявив, що поліція зобов’язана відпрацювати на найвищому рівні.

Через підвищені заходи безпеки, глядачам аби потрапити на стадіон потрібно проходити попередню реєстрацію. Кількість прихильників від кожного кандидата має бути рівна. Навколо стадіону стоять рaмки-метaлошукaчі. Вони почнуть працювати з 16:30. Людей будуть запускати перевіряючи списки і посвідчення особи. 

.,.,.,.