Вівторок, 19 Березня, 2024

Зіркова вінничанка йде у велику політику? Оля Полякова може стати обличчям «Слуги народу»

Оля Полякова, котра є уродженкою Вінниці збирається найближчим часом заявити про свої політичні амбіції. Наразі така інформація про одну з найвідоміших вінницьких білявок була озвучена продюсером Михайлом Ясинським. На його думку, співачка спроможна позбавити країну від застарілих мужикуватих рефлексів у політиці. Про це повідомляє «yes-vinnytsia.com.ua»

Одкровення було опубліковано Ясинським на сторінці у Facebook. У дописі українки представлені ним мало не відображенням трипільської культури, як берегині домашнього вогнища та дійові особи тогочасного матріархату. Продюсером також було зазначено, що історія України зображує нам її скоріше як матріархальну державу, через це саме жінки повинні бути її головним політичним інструментом.

За словами пана Ясинського, на сьогоднішній день головне, що нам потрібно знати – це буде тільки жіноцтво. Сильне, самодостатнє, порядне. Звичайно ж, вродливе помислами і думками. Врешті-решт, хто як не жінки…

Підсумовуючи все сказане, Михайло додав, що саме українські жінки є справжніми аборигенами нашої землі і краще ніж інші відчувають її дух. Окрім того, як зауважив продюсер, не чоловіки віддають справі всього себе, а саме жінки, як і було споконвіку. Проте, тепер це повинно відбуватись на інших умовах. Жінки є головним політичним капіталом нашої матріархальної держави. До повідомлення він додав світлину Олі Полякової.

У користувачів мережі була бурхлива реакція на опубліковану інформацію. Деякі з них вказали, що якщо поп-діва подасться у політику, вони обов’язково голосуватимуть за неї. Зазначимо, що Полякова бере участь в проекті «Студії Квартал 95» і не приховує свої політичні уподобання.

Якщо зробити припущення, що Полякова піде у політику під керівництвом «Слуги народу» Володимира Зеленського, то саме вона стане претенденткою на титул обличчя партії напередодні парламентських виборів, якщо враховувати кількість прихильників та популярність.

.,.,.,.