П’ятниця, 29 Березня, 2024

Мер Вінниці і голова облдержадміністрації підвищили рейтинг відповідальності

Одне з українських аналітичних видань дослідило та оприлюднило співвідношення кількості загальних обіцянок  до виконаних, мерами міст та головами обласних державних адміністрацій. Представлена інформація порівнює рейтинг виконаних обіцянок поточного року з минулим. Мер Вінниці та керівник Вінницької ОДА, за результатами дослідження мають досить втішні показники відповідальності, якщо порівнювати їх з показниками інших регіонів. За створеним рейтингом, Валерій Коровій – керівник Вінницької облдержадміністрації посів 11 місце в списку, але не дивлячись на це виконав головну обіцянку року, про це повідомляє «yes-vinnytsia.com.ua» з посиланням на видання «Слово і Діло».

Доречі головна обіцянка Валерія Коровія на 2018 рік полягала в придбанні сучасного обладнання для обласного онкологічного диспансеру, а саме комп’ютерного томографу. Віталій Коровій ще 22 грудня минулого року вручив документ та відповідний сертифікат на обладнання вартість якого сягає 12,5 млн. грн. головному лікарю онкодиспансеру. Який у свою чергу наголосив, що з новим комп’ютерним томографом персонал почне  працювати вже на початку 2018 року.

А що стосується голови Вінницької ОДА, то «Слово і Діло» надали інформацію про 52 обіцянки від початку його роботи на посаді – з 2015 року. З яких 23 реалізовано, 24 – знаходяться у процесі і 5 не виконані.

Загалом, згідно з представленою інформацією, маємо таку трійку лідерів за виконанням обіцянок:  

  1. Валентин Резніченко  – голова Дніпропетровської ОДА (73%),
  2. Юлія Світлична  – голова Харківської ОДА (71%),
  3. Микола Клочко – голова Сумської ОДА (63%). 

Голова Вінницької облдержадміністрації – Валерій Коровій, зайняв у цьому рейтингу 11 місце з 22-х, і станом на кінець 2018 року його рейтинг становить 44%, тобто він підвищив свій минулорічний показник на 2%.

Міський голова Вінниці від початку його діяльності на посаді (з 2015 року) дав 160 обіцянок. Із них 91 обіцянок реалізовано, 55 – у процесі реалізації і 14 не виконано. Це досить гарний показник, адже більша половина мерів обласних центрів не виконали й половини своїх обіцянок.У Сергія Моргунова один з найкращих показників, він зміг виконати 57% своїх обіцянок. Порівняно з попереднім роком Моргунов додав до свого рейтингу відповідальності 9%.

.,.,.,.