П’ятниця, 29 Березня, 2024

Громадська організація роздала вінницьким сім'ям 12 тонн дитячого харчування

12 тонн дитячого харчування отримають вінницькі родини. Гуманітарна допомога маленьким вінничанам  надійшла з Німеччини. Завдяки небайдужим волонтерам вантаж розвантажили і розфасували у пакети протягом двох днів.

За інформацією yes-vinnytsia подарунки надійшли від німецьких партнерів, з якими вінницький благодійний фонд «Вінниця – комфортне та безпечне місце»  співпрацює протягом семи років.

Андрій Ковальов (голова благодійного фонду зазначив), що це вже п’ята за рахунком допомога. Організація планує роздати вантаж приблизно 5 – 5, 5 тис. вінничанам і мешканцям вінницького району.  Однак якщо про допомогу проситимуть жителі області, волонтери теж не відмовлять і цим родинам, які перебувають у скрутному cтановищі, надішлють посилки «Новою поштою».

Сам подарунок складається із декілька видів каш та фруктового пюре фірми «Hipp».  Отримати його можуть родини, які виховують дітей віком до двох років.

Катерина Поджаренко (представниця фонду) також відзначила, що харчові пакети можуть отримати сім’ї, у яких є хворі діти старшого віку (до 5 років) , що мають обмеження в раціоні чи перебувають на дієті чи діти-інваліди.

Батьки, а особливо матері радіють такі скромній, але необхідній допомозі. Юлія Павлова (мати одного з малюків) стверджує, що це допомагає економити сімейний бюджет, адже однієї каші вистачає на 4-5 раз приготування.
Для отримання допомоги при собі треба мати копії ідентифікаційного коду одного з батьків та свідоцтво про народження дитини. Видаватимуть дитяче харчування до 28 лютого включно.

Цікаво, що волонтерів для роздачі пакунків громадська організація розшукувала через мережу Facebook. Вона вдячна усім, хто долучився до акції.

.,.,.,.