Вівторок, 19 Березня, 2024

Координаторка Зеленського у Вінниці стала жертвою хейтерів

19 лютого Кандидат у Президенти України Володимир Зеленський представив керівника виборчого штабу по Вінницькій області. Ним стала вінничанка Світлана Лутковська, про це повідомляє «yes-vinnytsia.com.ua».

Світлана Лутковська працювала в Технологічно-промисловому коледжі ВНАУ на посаді  заступника директора з виховної роботи. Але вже понад рік 32-річна жінка працює директором бібліотеки Вінницького національного аграрного університету. Така інформація оприлюднена на офіційному сайті ВНАУ.

Наразі співробітниця аграрного університету стала об’єктом бурхливих обговорень та навіть жертвою хейтерів в соціальних мережах. Запис на публічній сторінці “Команда Зеленського” про Світлану набрав рекордну кількість коментарів, яких там, на даний момент нараховується сім сотень. Вінницьку координаторку кандидата в президенти системно звинувачують в роботі на екс-регіонала Григорія Калетніка, який є президентом Аграрного університету.

Річ у тому, що на момент публічного призначення жінки на посаду координаторам її сторінка в фейсбук була порожня, а першим записом який з’явився була публікація Інни Гончарук, яка є офіційним помічником народного депутата від “Партії регіонів” та за сумісництвом президента ВНАУ Григорія Калетніка . В публікації було згадування про Світлану Лутковську. Що лише додало хейтерам підстав для політичних звинувачень на майбутнє. 

Так звані «хейтери» навіть розшукали декларацію Лутковської та з’ясували, якою власністю володіє її родина. Що стосується володінь Світлани та її родини, то згідно з декларацією є така власність: житловий будинок площею 490 квадратних метрів на земельній ділянці 12 соток, дві квартири 64 і 62 квадратних метри у Вінниці, а також 76,1 гектар землі в Чернівецькому районі, автомобіль lexus модель LX570 та Range Rover. При цьому згідно з даними за 2017 рік Світлана Лутковська отримала трохи більше ніж 125 тисяч гривень заробітної плати. А її чоловік – Руслан Лутковський, асистент кафедри загальної хірургії Вінницького Національного Медичного Університету, хірург, кандидат наук також є співвласником чотирьох агрофірм та великих земельних ділянок що у Чернівецькому районі, де аграрним бізнесом керує його батько, згідно з декларацією в 2017 році заробив всього 25,2 тис. грн.

.,.,.,.